Liebesleid

Nisam baš aktivna, pa u paragrafima:

– Vratila sam se s mora. Ovo je bio prvi put da sam istinski uživala u godišnjem i uspjela sam odraditi i vidjeti sve što sam zacrtala da moram. Posjetila sam i novi grad, novi otok, penjala se po stijenama, upoznala nove ljude i nove dubine, pila najbolji cold brew ikad i pjevala bez osjećaja nelagode. Iz ove perspektive imam osjećaj kao da sam na neko vrijeme bila kao neka druga osoba ili kao da su se sve brige dogovorile da će se pauzirati na par dana da se napokon odmorim. Već vidim da sve što se pauziralo, da će se vratiti u punom sjaju, no o tome ću misliti neki drugi dan.

– Počela sam opet trčati i mogu reći da će me Zagreb ugušiti u svoj svojoj sparnoj veličanstvenosti, ali moja leđa ne mogu podnijeti više konstantni sjedilački život. Sviđa mi se dobar osjećaj nakon trčanja, koji potraje i po par sati. Navučeš se na taj osjećaj instant sreće.

– Iako sam se napokon ohrabrila i tražila par mišljenja od različitih bliskih ljudi u vezi određene osobe, sa sigurnošću mogu reći da sam još više zbunjena nego što sam bila svih ovih mjeseci. Ponaša se nekonvencionalno i stvarno ne znam da li da konačno nastavim dalje bez njega ili da pustim da se stvari iskristaliziraju, ali ne znam koliko imam volje da i dalje čekam. Ponekad imam osjećaj da sam sve to izmaštala i da zapravo ništa nije stvarno.

– Upisala sam se na japanski i krećemo u oktobru ako se napuni grupa. Nadam se da neće biti novog zatvaranja na jesen, jer mi je važno da je kurs uživo, a ne online. Ne mogu više online života, ubija mi svaku volju za egzistiranjem.

– Ponovo sam počela intenzivno čitati knjige i gomilati ih po stanu. Voljela bih kad bi bio Interliber ove godine u punom sjaju kao i prethodnih godina, tako da imam razlog kupiti one bijele Ikeine police što gledam zadnja tri mjeseca.

Komentariši